LAHKO SE PRIJAVITE ALI USTVARITE NOV RAČUN.

Navodila za varno uporabo

Navodila za varno uporabo igral SportBaby

Vsa igrala SportBaby so varna za uporabo ob upoštevanju navodil za uporabo.

Igrala sestavimo in namestimo v skladu z navodili. Igrala, ki jih pritrdimo v steno ali tla, morajo biti dobro pritrjena in se ne smejo premikati.

Upoštevajte spodnjo starostno mejo za uporabo posameznega igrala. Otroci, ki niso dovolj stari, naj igral ne uporabljajo.

Otroci naj se ne igrajo brez nadzora odrasle osebe.

Pred prvo uporabo otroke podučimo, kako igralo uporabljati in česa ne smejo početi, da se ne bodo poškodovali.

Pri igralih, ki so namenjena plezanju in gibanju nad tlemi, pod igralo namestimo blazine, ki bodo ublažile morebiten padec.

Redno pregledujemo igrala. V primeru poškodb, poškodovane dele zamenjamo. Posebej pozorni smo na obrabo vrvi. Poškodovani leseni deli imajo manjšo nosilnost in lahko povzročijo poškodbe pri uporabi. Obrabljene vrvi takoj zamenjamo, saj se njihova nosilnost hitro močno zmanjša.

Pri igralih v notranjih prostorih poskrbimo, da v bližini ni ostrih ali drugih predmetov, na katerih bi se otroci lahko poškodovali.

Največji športni kotiček zavzema zgolj 1,5 kvadratnih metrov. Tudi v majhnih stanovanjih se najde prostor za športni kotiček. ×
Brezplačna dostava po Sloveniji. *Pri narocilu za vec kot 300eur. ×
Nadzor nad kakovostjo in varna proizvodnja iz naravnega lesa zagotavljata zdrav razvoj otrok, brez kakršnega koli tveganja. ×
Športni kotiček boste lahko hitro razstavili, če boste morali hitro izprazniti prostore. ×