LAHKO SE PRIJAVITE ALI USTVARITE NOV RAČUN.

O nas

Imamo lastno proizvodnjo igral, ki temelji na naravnih materialih. Uporabljamo les bukve, bora in nekaterih drugih drevesnih vrst. Les je obnovljivi naravni vir, zato so naša igrala prijazna do okolja. Pri izdelavi ne uporabljamo kemikalij, ki bi škodovala ljudem, živalim ali okolju.

Iz hlodov izdelamo letve različnih velikosti, ki so osnova za izdelavo igral. Letve so predhodno sušene, da igrala kasneje ne pokajo ali se zvijajo.

Letve obrežemo in oblikujemo v posamezne sestavne elemente. Veliko pozornost posvetimo kakovostni izdelavi. Vsako letev obdelamo ročno, pri tem pa pazimo, da je površina dobro zbrušena, gladka, brez napak in lepo zaobljena. Tako zagotovimo, da je oprijem pri uporabi prijeten in igrala nimajo ostrih robov, ki bi lahko bila otrokom nevarna.

Pri izdelavi igral si pomagamo z različnimi stroji, orodji in pripomočki. Uporabljamo žage, stružnice, brusilnike in drugo orodje, ki je sestavni del vsake mizarske delavnice.

Pred pakiranjem v embalažo vsa igrala temeljito pregledamo. Pozorni smo na vse nepravilnosti, ki se pojavijo pri izdelavi. S tem zagotovimo, da do kupcev pridejo odlično izdelana in visoko kakovostna igrala brez napak, ki bodo dolgo služila svojemu namenu.

Majhnost proizvodnje nam omogoča, da vzdržujemo visoko raven kakovosti in kupcem dobavimo izdelke, kot jih želijo: brezhibne, všečne in uporabne.

Egir d.o.o., Šempeterska ulica 17, 4000 Kranj

skladišče: Britof 27, 4000 Kranj
matična številka: 7130457000
davčna številka: SI91541557
osnovni kapital: 7.500,00 EUR
Okrožno sodišče v Kranju
GSM +386 40 419367

Največji športni kotiček zavzema zgolj 1,5 kvadratnih metrov. Tudi v majhnih stanovanjih se najde prostor za športni kotiček. ×
Brezplačna dostava po Sloveniji. *Pri narocilu za vec kot 300eur. ×
Nadzor nad kakovostjo in varna proizvodnja iz naravnega lesa zagotavljata zdrav razvoj otrok, brez kakršnega koli tveganja. ×
Športni kotiček boste lahko hitro razstavili, če boste morali hitro izprazniti prostore. ×